кадър Нова телевизияРедактор: Проблемът с наложените от САЩ санкции на български

...
кадър Нова телевизияРедактор: Проблемът с наложените от САЩ санкции на български
Коментари Харесай

Политологът Стойчо Стойчев: Проблемът със санкциите се преекспонира, бързо ще се забрави

кадър Нова телевизия

Редактор: 

Проблемът с наложените от Съединени американски щати наказания на български жители поради присъединяване в корупция се преекспонира, това сподели в предаването „ Пресечна точка ” по Нова телевизия политологът Стойчо Стойчев. Той акцентира, че глобите не са проблем на България, на съответните лица. „ Не ни изнедава това, което научаваме ”, сподели още политологът.

Според Стойчев, тематиката много бързо ще омръзне на хората. Според него най-интересното е дали партията на Васил Божков ще влезе в Народно заседание макар решението на Съединени американски щати да глоби лидара ѝ. Стойчев разяснява също, че корупцията толкоз е влезнала във всекидневието на българина, че той даже не си и дава сметка за това. Той също по този начин подсети, че глобените от американското държавно управление не са наказани, тъй че имат право да се пазят както намерят за добре в медиите и обществените мрежи.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР